Trui borduren. Dat is nu echt iets waar je originele resultaten mee kunt bereiken. En dat is heel handig wanneer je een beveiligingsbedrijf hebt. We nemen even de voordelen van bedrijfskleding met je door. Wil je meer lezen? Check dan ook onze andere blogs. Erg leuk!

Sterk imago

Het imago van je bedrijf hangt af van je personeel, zoals zij worden gezien door klanten of cli├źnten. Uniformiteit wekt de indruk van “waar ik ook ga, ik krijg dezelfde service/professionaliteit”. Bedrijfskleding voegt waarde toe aan het merk van je bedrijf.

Tijd besparen

Geen eindeloze uren meer verspillen aan het beslissen wat te dragen. Laten we eerlijk zijn, het leven is al druk genoeg. Elke extra minuut die we kunnen besparen telt, dus waarom zetten we de klok ‘s morgens niet een paar minuten terug met stijlvolle bedrijfskleding die de beslissing voor je neemt.

Hogere verkoop

Als je personeel er goed uitziet, voelen ze zich goed en dat helpt om hun productiviteit te verhogen. Bedrijfskleding verhoogt het moreel binnen het bedrijf.

Geld besparen

Zeg je kledingrekeningen op, want het bedrijf betaalt voor of draagt bij aan je werkgarderobe. Waarom extra geld uitgeven aan kleding die je misschien niet eens mooi vindt (of waar je je  niet goed in voelt) als je kunt profiteren van comfortabele, stijlvolle kantoorkleding?

Verhoog productiviteit

Bedrijfskleding die goed zit en goed aanvoelt, betekent dat je werknemers zich op hun werk kunnen concentreren. En laten we eerlijk zijn – als je werknemers zich zorgen maken over hoe ze eruit zien, kunnen ze zich niet concentreren op het werk dat ze moeten doen. Een goed, comfortabel uniform kan de productiviteit van je werknemers verhogen en het: “ik ben te laat omdat ik niet wist wat ik moest aantrekken”-excuus uit de weg ruimen.

Succes!

Als je er goed uitziet, voel je je goed, wat betekent dat het verkopen van jezelf en je product gemakkelijker wordt. Met stijlvolle, passende bedrijfskleding zal je zelfvertrouwen toenemen, waardoor je kunt doen waar je goed in bent, zonder te stressen over domme dingen, zoals “Staat dit shirt wel goed bij deze broek?”