Wanneer je zaterdagavond thuiskomt kan het weleens zo zijn dat je je sleutels verloren bent in de kroeg. Niet een van de leukste ontdekkingen, vooral niet op zo’n onguur uur. Gelukkig is er altijd een expert die jou kan helpen: de slotenmaker. Bij slotenmaker lelystad helpen ze  je graag wanneer er problemen zijn. Maar wat kan nu precies een slotenmaker allemaal voor je doen? Wij nemen het in deze blog met je door zodat je op de hoogte bent wat je kunt verwachten.

Openen van sloten

Wanneer jij je sleutels verloren bent, is het mogelijk dat de slotenmaker langskomt om de deur te openen. Zo hoef je niet door een raam heen te klimmen of de deur te forceren. Het komt ook nog wel eens voor dat iemand de sleutel aan de binnenkant van de deur heeft laten zitten. Ook dan gebeurt het wel eens dat mensen door een raam inklimmen om uiteindelijk weer binnen te kunnen komen. Wij raden je natuurlijk af om dit te doen en willen graag dat je veilig weer thuis komt zonder kleerscheuren. Ook bij dit laatste scenario is de slotenmaker bij machte jou te helpen. Zo kun je gemakkelijk weer naar binnen.

Inbraakpreventie advies 

Een slotenmaker is een beveiligingsexpert als het gaat over inbraakpreventie. Zo kunnen ze bij je langskomen om een check te doen van je sloten en ramen. Is het allemaal nog wel in orde? Als je je dit afvraagt, is het goed om een slotenmaker langs te laten komen om het advies te geven. Je kunt beter een slotenmaker laten komen om te laten checken of alles nog goed is enzo en een inbraak voorkomen, dan dat je erop bespaart en dat het dan toch gebeurt. Je wilt geen inbraak meemaken. 

Het is fijn dat er een expert is die je kan helpen. De meeste slotenmakers zijn 24 uur per dag beschikbaar. Hou wel rekening met een hoger tarief in de avond en in het weekend. Het is goed om van te voren een tarief af te spreken, zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je altijd van te voren beslissen of je het wel of niet voor een dergelijk bedrag wilt laten doen.