Het is helemaal niet duur om een registratie van je handelsmerk of merk te laten doen. Het enige wat je hoeft te doen is online te gaan kijken naar een aanbieder bijvoorbeeld merken spot.nl om te kijken wat de prijzen zijn en voor welk gebied een registratie gedaan kan worden, bijvoorbeeld Nederland, Europa of de wereld. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips die we in deze blog aan je presenteren.

Human Resources aantrekken

Jonge mensen willen heel graag bij merken werken die bepaalde visie uitstralen en communiceren. Het is dus echt belangrijk dat je al je merken laten registreren en dat je zorgt voor een goed imago op de markt zo dat jong talent bij jou langs wil komen om te kijken en dan misschien wel werken.

Creatie van activa

Het is echt belangrijk dat je je intellectueel eigendomsrecht vastlegt. Door een registratie te doen, kun jij je merk verkopen, commercialiseren of overdragen. De registratie van je merk, daar pluk jij uiteindelijk de vruchten van.

Gebruik van het symbool ®

Gebruik een trademark symbol als jij je merk geregistreerd hebt, zodat het voor iedereen duidelijk is dat ze echt niet iets kunnen proberen, want je bent juridisch beschermd en zo ga je geen geld mislopen, kwijtraken aan ondernemers die jouw merken willen stelen 

Bescherming tegen inbreuk

Het mooie van registratie is dat het beschermd tegen inbreuk omdat jij dus officieel de eigenaar van het merk bent. Niemand mag dus inbreuk plegen op dit recht. En doen ze het wel, dan kun je ze dus voor het gerecht brengen. Het is erg slim om een registratie te doen voor meerdere landen als je ook in meerdere landen actief bent als bedrijf. Kortom: een merknaam registreren is erg slim. 

Lees snel verder op onze site omdat er allemaal leuke blogs op staan met informatie waar jij je voordeel mee kunt doen. We houden je op de hoogte door steeds nieuwe blogs te plaatsen.