2021, wat heeft het voor ons nog in petto? Wat zou het geweldig zijn om dingen te kunnen voorspellen. Als je alles achteraf bekijkt, weet je alles van tevoren. Sommige ontwikkelingen hadden we echter niet kunnen voorspellen. Voor de beveiligingssector komen veel van deze ontwikkelingen voort uit technologische ontwikkelingen. Op het vlak van beveiligingstechniek komen een aantal mooie ontwikkelingen voor uit de technische groothandel. Wij zijn zo sympathiek geweest er 3 voor je op een rijtje te zetten. 

Intelligente camera’s voor beveiliging and beyond!

Er zijn steeds meer en steeds betere ontwikkelingen voor beveiligingscamera’s. Dit is van positieve invloed op het beveiligingsgebied, maar ook zelfs verder reikt dan beveiligen. Beveiligingscamera’s worden steeds meer toegepast en krijgen gecombineerde rollen. Zo wordt er dwaaldetectie toegepast in zorgcentra of procesoptimalisatie bij productiebedrijven.

Door de actualiteiten komen er dus steeds nieuwe toepassingen bij. Temperatuur Screening is ook zo’n nieuwe toepassing door middel van thermische camera’s. Of wat dacht je van slimme camera’s die bezoekersstromen sturen bij pretparken en dierentuinen om grote groepen mensen te voorkomen. Die corona getallen moeten toch echt omlaag!

Evolutie is toch een belangrijk iets in het dierenleven, maar dat blijft ook voor ons gelden. De ontwikkelingen blijven komen en de toepassingsmogelijkheden blijven stijgen. De enige uitdagingen die resteren zijn het optimaal gebruiken en koppelen van de systemen.

Beveiliging met een touch op je telefoon

De homepage van je telefoon staat tegenwoordig vol met apps, voor elk systeem bestaat er tegenwoordig wel eentje. Ook op het gebied van beveiliging zijn er veel verschillende apps beschikbaar. Populair is nu dat alle beveiligingstoepassingen gebundeld worden in één overzichtelijke app. Dit maakt het beveiligen van onze omgeving niet alleen veiliger, maar ook een heel stuk makkelijker.

Beveiliging verduurzamen

Tegenwoordig moet alles duurzaam zijn, willen we een fijne wereld achter kunnen laten voor onze kinderen. In de beveiligingsbranche maken we tegenwoordig gebruik van duurzame stroombronnen, in het specifiek zonne-energie. Dit wordt gedaan door een klein zonnepaneel op bijvoorbeeld een beveiligingscamera te monteren. Echt  ideaal, omdat er zo geen kabels ergens naartoe getrokken hoeven te worden. Zo pakken we twee vliegen in één klap!

Je aankopen doen bij een technische groothandel

Mocht jij je aankopen willen doen bij een technische groothandel, maak dan gebruik van Google. Typ het woord ‘technische groothandel’ in en vervolgens kom jij uit bij de technische groothandel die jou zo goed mogelijk kan helpen.