Zoek vacatures


Verkeersregelaar Amsterdam Leidseplein

Titel: Verkeersregelaar Amsterdam Leidseplein
Werkgever: International Security Agency
Plaats: Amsterdam
Provincie:

DEZE VACATURE IS HELAAS NIET MEER BESCHIKBAAAR
International Security Agency is een relatief jonge maar snelgroeiende organisatie die zich in brede zin specialiseert op het gebied van veiligheid en beveiliging. Er wordt binnen ISA gestreefd naar een open bedrijfscultuur, waarbinnen vertrouwen en servicegericht denken en doen de grootste prioriteit heeft. Een informele werksfeer draagt dan ook bij aan tevredenheid tussen de werkgever en werknemers. Voor onze opdrachtgever de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar Verkeersregelaars.


Functieomschrijving
Als verkeersregelaar word je ingezet bij de taxistandplaats op het Leidseplein in Amsterdam. De verkeersregelaar reguleert de verkeersproblemen aan de ‘staart' van de standplaats en leidt het verkeer in goede banen en verbetert daarmee de doorstroming en de veiligheid op de taxistandplaats.De werktijden zijn elke donder- vrijdag- en zaterdagavond tussen 23.00 uur en 07.00 uur.


Wie zoeken wij?
We zoeken een flexibele, enthousiaste en representatieve medewerker, die niet opziet tegen onregelmatige werktijden. Daarnaast voldoe je aan het onderstaande:

  • Je bent in het bezit van een officieel landelijk verkeersregelaars certificaat of je bent bereid deze op korte termijn te behalen;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Je hebt een onbesproken gedrag (antecedentenonderzoek maakt onderdeel uit van de selectie);
  • Je houd je hoofd koel en je werkt onder alle omstandigheden correct en nauwgezet;
  • Woonachtig binnen een straal van 40 km van Amsterdam. 

 

Wij bieden
ISA Security biedt je een zeer afwisselende functie binnen een dynamisch bedrijf. Je start met een half jaarcontract voor minimaal 24 per week. Je ontvangt een salaris in overeenstemming met je leeftijd en ervaring.


Interesse?
Spreekt deze functie je aan en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct via de button "Reageer op deze vacature". Heb je nog vragen over deze functie? Aarzel niet en neem even telefonisch contact op met Gordana Vujica, via telefoonnummer: 020-6361185.