Zoek vacatures


CV Database

Meld je aan of log in en plaats je CV in onze Database.
Zo kunnen werkgevers in de beveiliging je benaderen.

Nieuws

13
jan

Roxy Security neemt klanten failliet RV Security over

Roxy Security uit Stad aan ’t Haringvliet heeft met ingang van vrijdag 11 januari de dienstverlening van RV Security overgenomen. 

07
jan

Schiphol test snellere beveiliging

Schiphol start dit jaar proeven met nieuwe scanners om passagiers sneller door de veiligheidscontrole te laten gaan. 

06
dec

400 beveiligers G4S wegbezuinigd bij gevangenissen

Alle particuliere beveiligers van G4S in de Geniepoort-gevangenis en het detentiecentrum in Alphen aan den Rijn worden wegbezuinigd. Er verdwijnen honderd arbeidsplaatsen. Landelijk verdwijnen vierhonderd beveiligers van G4S uit gevangenissen. 

14
okt

Overheid gaat zelf schoonmakers en beveiligers aannemen

De komende jaren roept de overheid de hulp in van 3500 flexwerkers in lagere loonschalen. Werk van schoonmakers en beveiligers dat nu vaak wordt uitbesteed aan externe bedrijven, zal de komende jaren in vaste dienst worden gedaan. Dat meldt De Volkskrant naar aanleiding van plannen in het regeerakkoord.

02
okt

Investeerder wil splitsing beveiliger G4S

Het Zweedse investeringsfonds Cevian Capital, dat 5,11% van G4S aandelen in zijn portefeuille heeft, wil dat het bedrijf zich opsplitst om uit de problemen te komen. De afdeling Cash Solutions zou ondergebracht moeten worden in een apart bedrijf.

20
sep

Drones voor beveiliging bedrijventerreinen

PURMEREND - Een drone van vijftienduizend euro als studiemateriaal. Het nieuwe Purmerendse bedrijf DroneSec, voortgekomen uit Waterland Security Service heeft er één aangeschaft. 

12
sep

Inbesteding beveiliging kost 3000 beveiligers hun baan

Het kabinet werkt aan plannen om al in 2014 haar gebouwen met eigen personeel te gaan beveiligen en de samenwerking met private beveiligingsbedrijven te beëindigen.  

05
mei

ISA zet meer dan 2500 uur aan beveiliging in

International Security Agency (ISA) heeft in 15 verschillende gemeenten rondom Koninginnedag meer dan 2500 uur aan beveiligings- en verkeerspersoneel ingezet.

05
mei

Koninklijke beveiliging achter arrestaties Dam

Bij de arrestatie van twee republikeinse activisten tijdens de troonswisseling was mogelijk de politie-eenheid die het Koninklijk Huis bewaakt betrokken. Dat zegt de advocaat Bernard Tomlow in een interview met Nu.nl.

08
mei

Dribbeltoernooi kiest voor Promeon Security

Promeon Security verzorgt tot en met 2013 de beveiliging van het grootste 6-tegen-6 voetbaltoernooi van Europa in Oirschot. De activiteiten richten zich met name op het coördineren van bezoekersstromen, diefstalpreventies en toegangscontrole.

26
mrt

Overvallers Brinks Amsterdam maakten 12 miljoen buit

AMSTERDAM - Tijdens de geruchtmakende overval van vorig jaar op geldtransportbedrijf Brink's in Amsterdam, is 12 miljoen euro buitgemaakt. Dat blijkt uit stukken die het Openbaar Ministerie maandag openbaar heeft gemaakt. 

20
mrt

Securitas uitgeroepen tot Top Employer Nederland 2012

Securitas is na onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, gecertificeerd tot Top Employer Nederland 2012. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria.  

19
mrt

Nieuw design voor Baanalsbeveiliger.nl

Vandaag is het nieuwe design voor Baanalsbeveiliger.nl online gegaan. Met dit design willen wij een nieuwe stap maken in de professionalisering van onze website.