Zoek vacatures


Bedrijfspresentatie van Rijksmuseum

VEILIGHEIDSZAKEN RIJKSMUSEUM 


Werken bij Veiligheidszaken Rijksmuseum betekent:

  • veel afwisseling in werkzaamheden
  • plezierig contact met mensen uit de hele wereld 
  • een persoonlijke benadering 
  • weten waar je aan toe bent 
  • zekerheid 
  • groeien 
  • voornamelijk overdag werken 
  • museum CAO met veel voordelen (ook in salaris!!) 


Onze taak
Het is de taak voor de afdeling Veiligheidszaken van het Rijksmuseum de veiligheid van de museale objecten en gebouwen, de bezoekers, het personeel en hun bezittingen optimaal te garanderen. Met ongeveer 100 medewerkers is Veiligheidszaken Rijksmuseum niet alleen de grootste afdeling van het Rijksmuseum maar tevens een van de grootste bedrijfsbeveiligingorganisaties van Nederland. Bedrijfsbeveiliging betekent dat je geen nummer bent, maar een persoon. Dit vertaalt zich in saamhorigheid en teamspirit onder onze mensen.


Veiligheidszaken
Veiligheidszaken Rijksmuseum is een dynamisch en flexibele organisatie en streeft naar dienstverlening van het hoogste niveau. Naast het werken met state of the art elektronische beveiligingstechnieken is er vooral veel aandacht voor innovatie op het gebeid van de organisatorische beveiligingsmaatregelen.


Wat kan je verwachten?
Bijna een miljoen bezoekers per jaar, wekelijks evenementen, acht(!) verschillende locaties en een onschatbare waarde aan cultureel erfgoed maken het werken bij Veiligheidszaken spannend en uitdagend. Kiezen tussen surveillance, winkelbeveiliging, alarmopvolging, objectbeveiliging of evenementenbeveiliging is niet nodig, bij Veiligheidszaken Rijksmuseum doe je het allemaal! Je werkt voor een van de meest spraakmakende gebouwen van Nederland waar je ook VIP's van bn'ers tot royalty kan verwachten en mag begeleiden. Wij bieden een stabiele werkomgeving waar veiligheid geen sluitpost is maar een serieuze aangelegenheid waarbij de man/vrouw op de vloer centraal staat.


Reageren
Naar de toenadering van de heropening in 2013 zullen we ons team uitbreiden. Kijk daarom op onderstaande vacatures voor de mogelijkheden die wij op dit moment aanbieden.