Zoek vacatures


Bedrijfspresentatie van MAN Beveiliging

Het bedrijf 

MAN Beveiliging is een particuliere beveiligingsorganisatie, gevestigd aan de Zeeuwse kust. Vanuit ons hoofdkantoor in Vlissingen maken wij werk van veiligheid, niet alleen in Zeeland, maar in heel Nederland. Met ruim 25 jaar ervaring in de beveiligingssector, hebben de grondleggers van MAN Beveiliging een solide bedrijf weten op te bouwen, met een uitgebreid scala aan diensten. Met een eigen opleidingsinstituut leggen wij de nadruk in onze bedrijfsvoering op het overbrengen van expertise op het personeel. Opleiding is dan ook het speerpunt van de filosofie van MAN Beveiliging.

 

Met ruim 100 proactieve en hooggekwalificeerde medewerkers zetten wij al jarenlang de juiste man op de juiste plaats.

 

Werken bij MAN Beveiliging

Beveiliging is mensenwerk. MAN Beveiliging verwacht van haar medewerkers dan zij geen genoegen nemen met de basis voor beveiligingswerk. Door middel van interne trainingen, cursussen en opleidingen biedt MAN Beveiliging haar personeel mogelijkheden om vaardigheden, kennis en inzicht te vergroten.

 

Maar beveiliging is meer dan kennis en het beheersen van beveiligingsvaardigheden. Jouw persoonlijkheid is je belangrijkste instrument in je werk. Goed inzicht in je sterke kanten en tekortkomingen is dus erg belangrijk. Om dit te bereiken is MAN Beveiliging van mening dat feedback en zelfreflectie hierbij onmisbaar zijn. Overleg met en vertrouwen in je collega's is hierbij van groot belang.

 

Wij verwachten veel van ons personeel, maar als beloning stellen wij hier tegenover:

 

- Een uitstekend salaris;
- Goede voorzieningen;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Sporten bij MAN Academy;
- Werken in een sterk team van gemotiveerde collega's;  

 

Ambieer je een veelzijdige baan en ben je op zoek naar een werkgever met oog voor jouw kwaliteiten? Bekijk dan onze vacatures hieronder en solliciteer direct door je motivatie en CV toe te sturen middels de knop "Direct Solliciteren" onder de vacature die u interessant vindt.