Zoek vacatures


Bedrijfspresentatie van ISA Security

International Security Agency (ISA) is sinds haar oprichting in 1998 gegroeid naar een fullservice dienstverlener op het gebied van beveiliging, hospitality en veiligheid. Het van oorsprong Friese bedrijf is in Nederland, met kantoren in Amsterdam en Heeg (Friesland), de meest aangewezen partner voor de overheid, het bedrijfsleven, live entertainmentindustrie en Topsport voor advisering en uitvoering van museale - en objectbeveiliging, toezicht en handhaving, evenementbeveiliging en Crowd Management.

Missie ISA:
ISA is een onafhankelijk Nederlands bedrijf dat voor haar nationale en internationale klanten de meest innovatieve, comfortabele, professionele en intelligente services levert op het gebied van: Gastvrijheid, Traffic, Handhaving & Toezicht, Crowd Management, Veiligheid, Beveiliging en Bedrijfsrecherche

ISA hecht veel waarde aan het opleiden en trainen van haar medewerkers. De doelstelling is om kennis, kunde en vaardigheden van onze medewerkers op een zo hoog mogelijk peil te krijgen en te houden. ISA laat de meeste van haar opleidingen verzorgen door haar eigen ISA_Academy. ISA is al meerdere jaren een erkend ECABO leerbedrijf en heeft door het ontwikkelen en opzetten van haar eigen Academy in 2012 onderscheidend vermogen gecreëerd niet alleen in de beveiligingsbranche maar ook voor haar medewerkers.  

Al ruim vijftien jaar is ISA actief op de nationale en internationale markt. Meest recente projecten zijn: 
  • Beveiliging van de shows Beyoncé in de Ziggo Dome;
  • Objectbeveiliging voor de gemeente Utrecht;
  • Het leveren van preventiemedewerker in de Provincie Noord-Holland;
  • Het leveren van toezichthouders in Amsterdam-Noord; 
  • Evenementbeveiliging: Landelijk werken wij voor meer dan 250 aansprekende opdrachtgevers en beveiligen kleine en grote evenementen (house- en dance evenementen, topsportevenementen (TT Assen, Rotterdam Racing, Voetbalwedstrijden), publieksevenementen, festivals, kermissen, popconcerten (Ziggo Dome, Ahoy, HMH, Gelredome) en beurzen). Juist de diversiteit in werkzaamheden zorgt ervoor, dat onze medewerkers breed ingezet worden, omdat ze die brede ervaring hebben.